• Huidverstrakking

Huidverstrakking

Een strakke, egale huid wordt geassocieerd met vitale en gezonde uitstraling. Naarmate de jaren verstrijken wordt de huid minder strak en gaat de huid hangen. Een huidverstrakkingsbehandeling bij Dermapuur met laser kan de huid bijna pijnloos en zeer effectief verstrakken.

Langdurige huidverstrakking

Huidverstrakking met behulp van een laser kan op iedere plek van het lichaam. Meestal vallen huidverslappingen in het gezicht, de hals en het decolleté het meeste op. Deze huidverstrakking behandelingen voert Dermapuur dan ook veel uit. Mocht u zich ergeren aan huidverslapping op andere plekken van uw lichaam, dan kunnen we u hier ook vaak een oplossing in bieden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van huidverstrakking bij Dermapuur.

Foto's voor en na de Huidverstrakking

Huidverjonging gelaat voor en na foto

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

In een eerste consult zal de huidtherapeute bekijken of uw huid geschikt is voor een laserbehandeling. Dit is onder andere afhankelijk van uw medische achtergrond. Als uw huid geschikt is voor een huidverstrakking met laserbehandeling, dan kunnen we in het eerste consult ook direct het gewenste resultaat en het proces van de behandeling bespreken. De huidtherapeute kan u dan een indicatie geven van het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen. De resultaten per persoon kunnen namelijk verschillen.

Een huidverstrakkingsbehandeling is een vrijwel pijnloze behandeling die zeer effectief is. De laserbehandeling wordt uitgevoerd met een Duetto M.T. laser. Bovendien hoeft een enkele behandeling niet veel tijd te kosten en kunt u na de behandeling gewoon weer uw dagelijkse bezigheden vervolgen. Na de behandeling is er weinig hersteltijd nodig. U heeft dus geen last van zwellingen, roodheid of andere bijwerkingen. Bij huidverstrakkingsbehandelingen met laser worden de beste resultaten behaald na ongeveer vier tot zes behandelingen, waarbij er na iedere behandeling een pauze van ongeveer drie à vier weken wordt gehanteerd.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steden als Haarlem en Heemsker, maar ook aan Heerhugowaard en Broek op Langedijk.

Al na twee of drie behandelingen is het eerste resultaat zichtbaar. De huid is gladder en steviger en uw gelaatsuitdrukkingen hebben strakkere contouren. Om het gewenste resultaat te behalen en om blijvend resultaat te houden zijn vaak meerdere behandelingen nodig. De huidtherapeute van Dermapuur geeft u hier graag meer informatie over in het eerste consult.

Maak een afspraak

Tarieven

Huidverstrakking prijs

De totale kosten van de huidverstrakkingsbehandeling zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u ondergaat en de plaats waar de huidverstrakking moet worden uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de vanaf-prijzen van de huidverstrakking door middel van een laserbehandeling. Heeft u specifieke vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder!

Vergoeding

Een huidverstrakking wordt niet vergoed door zorgverzekeraars wanneer het een cosmetisch doel heeft. Mocht de huidverslapping uw dagelijkse werkzaamheden in de weg staan dan adviseren we u om bij uw huisarts te vragen naar de mogelijkheden.

Gelaat

 
Gelaat € 350
Wangen € 169
Kaaklijn € 159
Hals € 255
Voorhoofd € 149
Rondom de ogen € 120
Lippen € 90
Huid romdom de lippen € 129
Huid romdom mond € 149

Lichaam

 
Decollete € 255
Onderkin € 109
Hals en décolleté € 359

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak