Bent u aanstaande bruid? Heeft u binnenkort iets belangrijks gepland en wilt u dat uw huid straalt? Kies dan voor de QMS zuurstofbehandeling. De QMS zuurstofbehandeling is echt een boost voor de huid wat direct zichtbaar is. QMS Medicosmetics biedt gerichte en wetenschappelijke bewezen behandelingen die uw huid transformeert en onmiddellijke en langdurige resultaten oplevert.

Tijdens de QMS zuurstofbehandeling wordt er met verschillende producten van QMS en een zuurstofapparaat gewerkt die een hoog geconcentreerde zuivere zuurstof onder druk in de huid brengt. Hierdoor kunnen de werkzame stoffen van de QMS huidproducten nog dieper in de huid binnendringen en worden opgenomen. Een QMS zuurstofbehandeling zorgt direct voor een vollere, egalere en stralende huid!

Ter ondersteuning en het langdurig behoudt van het resultaat adviseren wij het gebruik van de QMS thuisproducten. De huidtherapeuten bij DermaPuur zullen u tijdens een persoonlijk intake gesprek adviseren over de producten die het meest geschikt zijn voor uw huid.