Huisregels

Indien u de diensten, behandelingen en/of producten afneemt van Huidkliniek DermaPuur, gaat u automatische akkoord met onze huisregels.

  1. U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Mocht u binnen 24 uur de afspraak annuleren, zijn wij genoodzaakt 100% van het te betalen bedrag in rekening te brengen.
  2. Indien u eerder gaat stoppen met uw vooraf betaalde kuurbehandelingen, kunt u een alternatieve behandeling kiezen in plaats van uw huidige behandeling. U krijgt geen rest bedrag van de niet genomen kuurbehandelingen terug. Indien de prijs van de nieuwe vervangende behandeling hoger is dan uw huidige gekozen behandeling, dient u het verschil van de prijs bijbetalen.Indien de prijs van de nieuwe vervangende behandeling lager is dan uw huidige behandeling, krijgt u geen prijsverschil van de behandeling terug.
  3. Gekochte producten kunnen niet geretourneerd worden. Ook niet als deze nog ongebruikt in de verpakking zitten.
  4. Bij een productbestelling dient u het gehele bedrag van te voren te betalen. Indien u de bestelde producten niet meer wilt, krijgt u het bedrag van de producten niet terug. U kunt een vervangend product kiezen en betaalt dan het eventuele prijsverschil. Indien de prijs van de nieuwe vervangende producten lager is dan uw bestellingproducten, krijgt u het prijsverschil niet terug.
  5. Indien u 10 minuten of later bent voor uw afspraak, komt uw afspraak te vervallen. Indien de agenda het toelaat, kunt u eventueel op een later tijdstip behandeld worden. Wanneer er geen ruimte vrij is in onze agenda, dient u een nieuwe afspraak te maken. Wij brengen voor de verloren tijd hierbij wel 50% van het te betalen bedrag in rekening.
  6. Factuur op rekening dient u binnen 14 dagen te betalen. De door u te betalen factuur wordt na 14 dagen automatisch naar een incassobureau gestuurd. De bijkomende incasso- en juridische kosten is voor uw eigen rekening.

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak