• Huidverjonging twain IPL Photo Facial

Huidverjonging twain IPL Photo Facial

Wat zou het fantastisch zijn als u voor een huidverjongingsbehandeling komt en meteen na de behandeling uw dagelijkse bezigheden kan hervatten! Door onze krachtige Twain IPL laser kunt u ervaren hoe fijn een huidverjongingsbehandeling is, zonder hersteltijd!

Twain IPL laser heeft een brede laserkop van 2cm en is de snelste huidverjongingsbehandeling op de markt (de behandeling duurt circa. 20 tot 30 minuten). IPL heeft een golflengte van 550 nanometer. Dit brengt heel veel warmte in de huid, waardoor de collageencellen worden geactiveerd en verveelvoudigt. Het maakt uw huid steviger en strakker, uw poriën worden fijner, de roodheid neemt af evenals acne, pigmentvlekken, rimpels en couperose.

Veel gestelde vragen:

Hoe gaat deze behandeling in zijn werk?

  • Intake: Tijdens een intakegesprek maken we een aantal foto’s van uw gelaat d.m.v. Observ (een modern huidanalyse apparaat), om de diepte van uw huid te kunnen zien en analyseren. Op deze manier kunnen we een persoonlijk behandelingsplan voor u opstellen. Ook stellen we een aantal vragen over uw gezondheid, om erachter te komen of u geschikt bent voor de laser. Indien u niet geschikt bent voor de laser, zijn er andere behandelingen die waarschijnlijk bij uw huid passen zoals: RRS-Skinboosters, SkinTech Peelings, Bene bellum peelings, microneedling etc. Ook bij deze behandelingen helpen wij u graag.
  • Behandeling: Eerst wordt uw huid gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna wordt er een koelingsgel aangebracht op uw huid. Vervolgens krijgt u een speciale beschermingsbril voor het beschermen van uw ogen. Tijdens de behandeling vragen we hoe u zich voelt. Ondanks de beschermingsbril zult u toch wat licht zien onder de bril. Maar uw ogen zijn goed beschermd. De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.
  • Nazorg: Na de behandeling verwijdert de huidtherapeut de koelingsgel. Indien gewenst, kunnen wij u voorzien van luchtkoeling of koelingpads, zodat u na de behandeling uw huid verder kunt koelen. Normaliter daalt de temperatuur van uw huid snel. Uw huid wordt vervolgens goed verzorgd met een zonneblock of een kalmerende crème of lycogel (camouflage). * Pigmentvlekken zullen de eerste 2 á 5 dagen iets donkerder worden, waarna ze zullen vervagen. Verder adviseert onze huidtherapeut welke producten het beste bij uw huid passen en hoe u deze thuis moet gebruiken.

Doet het pijn?

  • Onze klanten ervaren de behandeling niet als pijnlijk, wel kan de behandeling warm aanvoelen.

Wat moet ik doen qua voorbereiding?

  • U hoeft zelf bijna niets te doen. Het is wenselijk dat u zonder make-up naar de behandeling komt. Indien dit niet mogelijk is, dan verwijderen wij uw make-up voor de behandeling. Tot slot is het niet wenselijk om 2 weken alvorens de behandeling intensief gebruik te maken van de zonnebank. De zonnebank veroorzaakt meer pigmentvlekken.

Wat moet ik doen na de behandeling?

  • U krijgt advies van onze huidtherapeut over de thuisproducten en de huidverzorging.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor huidverjonging zonder hersteltijd?

  • Gemiddeld heeft u 4 behandelingen nodig afhankelijk van wat uw doel is voor uw huid.

Kan ik meteen mijn make-up op?

  • Ja, dat kan. U kunt uzelf meteen na de behandeling al opmaken.

Kan ik zwemmen na de behandeling?

  • Ja, dat kan. Zwemmen heeft geen invloed op het resultaat van de behandeling.

Hoeveel kost deze behandeling?

  • Twain IPL huidverjonging gelaat per keer €195

Klanten ervaringen:

Lees de blog van Annelies Dorsman van @dirksdotter

Gezichtslaserbehandeling: alles wat je wilt weten!

Lees de blog van Janneke van Grinsven van @jansstories

Dermapuur voor een behandeling tegen roodheid en rimpels.

Lees de blog van Marieke van Hagesteijn van @shopaholiekMama

Op naar de eerste laserbehandeling

Staat uw vraag er niet tussen? Mail naar: contant@dermapuur.nl

Foto's voor en na de Huidverjonging twain IPL Photo Facial

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Klantervaringen

Janneke van Grinsven: Zelf ben ik heel enthousiast en hoop dat deze behandelingen, voor nu, mij een filler behandeling besparen. Samantha is een heel lief en geduldig persoon en neemt alle tijd voor je. Je bent bij haar in goede handen.februari 5, 2021
Annelies Dorsman: De huid op mijn wangen is zacht en egaal: de pigmentvlekken zijn verdwenen. De huid wordt weer strakker en elastischer, de poriën sluiten zich meer en worden minder grof. De lijnen bij mijn ogen en op mijn voorhoofd zijn al wat verminderd. Net als de acne littekens en vurigheid van de huid op mijn kin. Ik schaam me niet meer voor mijn huid. En met nog twee behandelingen te gaan wordt het vast nog mooier! Het pigment is na de eerste behandeling al vrijwel helemaal verdwenen van mijn huid. Daardoor kan de laserbehandeling nu goed zijn werk doen tegen de lijntjes, acne en rode huid. Laatst werd ik trouwens door een gozer bij Awakenings op 24 jaar geschat. Tien jaar jonger dus. Het was nog aan het begin van het feestje dus redelijk nuchter was hij nog wel, dus ik ga er maar vanuit dat hij dat echt dacht, haha!februari 9, 2021
Marieke van Hagesteijn: Samantha stelt je vooral op je gemak. Zij legt duidelijk uit wat zij denkt dat voor jou het beste behandelplan is. Je moet niets, je mag ook wat anders. De keuze blijft dus altijd bij jezelf. De flitsen voelen soms warm, prikkelend aan, maar doet zeker geen pijn! Na de behandeling kun je gewoon weer aan het werk.maart 1, 2021

Probleem veel couprose op mijn wangen en ik had een dunne gevoelige huid. Doordat Carla (vriendin) veel contact had in de huidtherapeute kliniek DermaPuur, kwam ik terecht bij de huidtherapeute Samantha. Die een geloofwaardig verhaal op mij heeft overgebracht.Ik kocht haar producten ( Dermaquest), en nam een couprose behandeling van vier maal met de Twain ILP laser. Resultaat is er zeker, mijn huid is steviger en mijn couprose is weg. Ook mijn vermoeide gelaat is weg.Met heel veel dank aan Samantha.

Hannieaugustus 26, 2021

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Tarieven

Gelaat

 
Twain IPL huidverjonging per keer gelaat € 195

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak