• Beenvaatjes

Beenvaatjes

Gladde benen met een egale kleur zijn voor veel mensen onderdeel van het schoonheidsideaal. Beenvaatjes ontsieren vaak deze egale kleur en veel mensen willen de beenvaatjes dan ook graag laten verwijderen wanneer ze toonbaar worden op de benen. Dermapuur kan de beenvaatjes verwijderen met behulp van een laserbehandeling. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dermapuur heeft een ruime ervaring met laserbehandelingen van beenvaatjes. Met behulp van de Duetto MT laser kunnen beenvaatjes (ook wel takkenbosvenen of penseelvarices genoemd) duurzaam verwijderd worden. Dit betekent dat verwacht mag worden dat minimaal 70% van de beenvaatjes verwijderd wordt door de laserbehandeling. De laserbehandeling doet minimaal pijn vanwege de air coolingsysteem en daarom kunt u na de laserbehandeling uw dagelijkse bezigheden gewoon weer vervolgen.

Foto's voor en na de Beenvaatjes

rode vaten couperose op de wangen
Couperose op neus en kin

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Over het algemeen zijn beenvaatjes goed te behandelen met een laser. De adertjes hebben over het algemeen geen medische klachten, maar zijn vooral cosmetisch storend. Daarom zijn de meeste mensen geschikt voor een laserbehandeling van de beenvaatjes. In het eerste consult zal de huidtherapeute uw wensen doornemen en een behandelingsplan opstellen. Hierin wordt onder andere de intensiteit van de laserbehandeling besproken en ook het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat.

Een laserbehandeling met de Duetto M.T. laser is effectief en veilig. Afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige en zichtbare beenvaatjes kan een behandeling lang of kort duren. Ook kunt u er desgewenst voor kiezen om eerst alleen de meest zichtbare beenvaatjes te behandelen (bijvoorbeeld de beenvaatjes in uw kuiten). De huid zal na behandeling enigszins rood zijn, maar dit is goed te behandelen met diverse crèmes. Na een aantal weken zullen de eerste resultaten van de laserbehandelingen zichtbaar zijn.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Dankzij de goede bereikbaarheid en de hoeveelheid parkeerplaatsen, doen ook veel mensen uit Haarlem, Bergen, Heiloo en Egmond aan zee een beroep op Dermapuur om een laserbehandeling uit te laten voeren.

Direct na de behandeling zijn de beenvaatjes in de meeste gevallen rood. Soms kan het voorkomen dat de beenvaatjes paars/blauw worden. Dit zal na enkele weken verdwijnen. Voor het definitief verwijderen van de beenvaatjes zijn meerdere behandelingen nodig. Met een laserbehandeling kunnen vaak niet alle beenvaatjes volledig worden verwijderd, maar een afname van tenminste 70% kunt u wel verwachten.

Maak een afspraak

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak