• Couperose verwijderen

Couperose verwijderen

Wanneer het aantal bloedvaatjes in het gezicht sterk toeneemt, dan kunnen de vaatjes zichtbaar worden in de oppervlakte van het gelaat. Dit wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren. Couperose verwijderen kan worden gerealiseerd met behulp van een laserbehandeling.

Voor zowel mannen en vrouwen is een egale gezichtshuid een schoonheidsideaal. Couperose staat deze egale huid in de weg. Met een laserbehandeling worden de huidcellen behandeld met lichtimpulsen,  ND:Yag laser of een combinatie daarvan die heel geconcentreerd energie af kunnen geven. De vaatjes raken daardoor beschadigd waardoor het lichaam de prikkel krijgt om de bloedvaten te verwijderen. In veel gevallen kan couperose met meerdere behandelingen grotendeels worden verwijderd. Bent u benieuwd of dit ook bij u het geval is? Neem contact op om een eerste consult in te plannen.

Foto's voor en na de Couperose verwijderen

rode vaten couperose op de wangen
Couperose op neus en kin

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

In het eerste consult in onze huidkliniek in Alkmaar leggen we u graag uit hoe de behandeling ‘Couperose verwijderen’ werkt. U kunt verder aangeven wat u verwacht van de behandeling en het eindresultaat. Onze huidtherapeute geeft dan een indicatie hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Bovendien kan de huidtherapeute in het eerste consult bepalen of u geschikt bent als kandidaat voor laserbehandeling van couperose. De huidtherapeute stelt een passend en persoonlijk behandelplan voor u op.

De intensiteit van de laserbehandeling van couperose is afhankelijk van de hoeveelheid couperose die op uw gezicht aanwezig is. Vaak komt couperose voor op de wangen, deze couperose wordt als meest vervelend ervaren. Daarom is het fijn als de couperose volledig verwijderd wordt met de behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen is ook afhankelijk van de hoeveelheid couperose die er aanwezig is. Na iedere behandeling bent u gewoon in staat uw dagelijkse werkzaamheden te hervatten. Na de behandeling kan er wat lichte roodheid aanwezig zijn, pigmentvlekjes die al in uw huid aanwezig zijn kunnen na enkele dagen ook iets zichtbaarder worden dit trekt vanzelf weg.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Dus ook wanneer u uit Alkmaar, Heiloo, Egmond, Heerhugowaard, Hoorn, Schagen, Bergen, Amsterdam, Castricum, Uitgeest en Haarlem, komt.

Het resultaat van het couperose verwijderen is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren hierin zijn: Intensiteit van de couperose bij de start van de behandeling, het herstelvermogen van de huid en het aantal behandelingen met de Duetto M.T. Laser. In het eerste consult bespreken we het gewenste resultaat en bepalen we of dit realistisch is. Bent u benieuwd of de couperose op uw huid verwijderd kan worden? Neem dan gerust contact op!

Maak een afspraak

Tarieven

De totale kosten couperose verwijderen met laser zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u ondergaat en de plaats waar de laserbehandeling moet worden uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de vanaf prijzen. Heeft u specifieke vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder!

De zorgverzekering vergoed de couperose behandelingen niet.

Gelaat

 
Enkel vaatje € 60
Neus of kin € 90
Wangen en neus en kin € 150
Gelaat, decollete of hals € 175

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak