• Couperose verwijderen met laser

Couperose verwijderen met laser

Wanneer het aantal bloedvaatjes in het gezicht sterk toeneemt, dan kunnen de vaatjes zichtbaar worden in de oppervlakte van het gelaat. Dit wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren. Couperose verwijderen kan worden gerealiseerd met behulp van een laserbehandeling.

Voor zowel mannen en vrouwen is een gladde gezichtshuid een schoonheidsideaal. Couperose staat deze gladde huid in de weg. Met een laserbehandeling worden de huidcellen behandeld met lichtimpulsen die heel geconcentreerd energie af kunnen geven. De vaatjes raken daardoor beschadigd waardoor het lichaam de prikkel krijgt om de bloedvaten te verwijderen. In veel gevallen kan couperose met meerdere behandelingen grotendeels worden. Bent u benieuwd of dit ook bij u het geval is? Neem dan contact op om een eerste vrijblijvende consult in te plannen.

Foto's voor en na de Couperose verwijderen met laser

rode vaten couperose op de wangen
Couperose op neus en kin

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

In het eerste consult in onze huidkliniek in Alkmaar leggen we u graag uit hoe de behandeling ‘Coupereuse verwijderen’ werkt. U kunt verder aangeven wat u verwacht van de behandeling en het eindresultaat. Onze huidtherapeute geeft dan een indicatie hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Bovendien kan de huidtherapeute in het eerste consult bepalen of u geschikt bent als kandidaat voor laserbehandeling van couperose. Als laatste kan de huidtherapeute een schema maken van de intensiteit van de behandeling.

De intensiteit van de laserbehandeling van couperose is afhankelijk van de hoeveelheid couperose die op uw gezicht aanwezig is. Vaak komt couperose voor op de wangen, deze couperose wordt als meest vervelend ervaren. Daarom is het fijn als deze couperose volledig verwijderd wordt met de behandelingen.Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te behalen is ook afhankelijk van de hoeveelheid couperose die er aanwezig is. Na iedere behandeling bent u gewoon in staat uw dagelijkse werkzaamheden te hervatten. De behandeling is namelijk nagenoeg pijnloos en na de behandeling heeft de laserbehandeling geen nadelige effecten.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Dus ook wanneer u uit Haarlem of Heiloo komt helpen we u graag verder met een couperose behandeling bij Dermapuur in Alkmaar.

Het resultaat van het coupereuse verwijderen is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factoren hierin zijn: Intensiteit van de couperose bij de start van de behandeling, het herstelvermogen van de huid en het aantal behandelingen met de Duetto M.T. Laser. In het eerste consult bespreken we het gewenste resultaat en bepalen we of dit realistisch is. Bent u benieuwd of de couperose op uw huid verwijderd kan worden? Neem dan gerust contact op!

Maak een afspraak

Tarieven

De totale kosten Couperose verwijderen met laser zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u ondergaat en de plaats waar de laserbehandeling moet worden uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de vanafprijzen. Heeft u specifieke vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder!

In sommige gevallen wordt het verwijderen van Couperose vergoed door de zorgverzekeraar. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij uw verzekering.

Gelaat

 
Enkele spiders/neus € 75
1 Spider € 50
Gelaat of décolleté klein € 155
Gelaat of décolleté middelgroot € 195
Gelaat groot € 245

Lichaam

 
Gelaat of décolleté klein € 155
Gelaat of décolleté middelgroot € 195

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak