• Haaruitval behandelen

Haaruitval behandelen

Haaruitval komt bij zowel mannen als bij vrouwen voor en is een vervelend probleem. In sommige situaties kan er wat tegen haaruitval gedaan worden. Bij Dermapuur helpen we u graag verder om te ontdekken of er wat aan uw haaruitval gedaan kan worden en kunnen we u een kuur met RRS-Skinboosters XL-Hair tegen haaruitval bieden.

Foto's voor en na de Haaruitval behandelen

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Oorzaak van haaruitval

De oorzaak van haaruitval (of alopecia) is per situatie verschillend. Haaruitval kan erfelijk zijn, maar het kan ook komen door externe factoren zoals medicijngebruik en levensstijl. Wanneer u door ziekte een chemokuur hebt gehad, dan heeft u vaak ook last van haaruitval. Met een XL Hair behandeling kan na de chemokuurbehandeling de haargroei weer gestimuleerd worden zodat uw haar weer snel kan groeien na de chemo behandelingen. Haaruitval is niet altijd te behandelen. Voor het behandelen van haaruitval moet er een haarfollikel aanwezig zijn. De haaruitval behandeling stimuleert namelijk de follikel en wanneer deze haarfollikel niet meer aanwezig is, dan heeft de behandeling weinig resultaat. Bent u benieuwd of haaruitval bij u behandeld kan worden? Neem contact op. We geven u graag in een eerste kennismaking meer informatie over de behandeling.

Behandeling haaruitval

Allereerst is het belangrijk om te weten of er genoeg haarfollikels zijn om een behandeling te starten. Hier geven we u graag meer informatie over in het eerste kennismakingsgesprek. Als de behandeling gestart wordt dan is het belangrijk dat u uw hoofdhuid wast met speciale shampoo. Deze speciale shampoo bereidt uw hoofdhuid voor op de injecties waarmee uw hoofdhuid behandeld gaat worden. De injecties worden gedaan door de U225 intradermal injector. De injector injecteert serum in de huid (zo’n 2 millimeter onder de hoofdhuid) die de haarfollikels behandelt en daarmee de haargroei stimuleert. Voor het meest optimale resultaat moeten mannen minimaal 6 behandeling ondergaan en vrouwen minimaal 8 behandelingen. Na de behandeling met de injector is het belangrijk om thuis nog een speciale spray en shampoo te gebruiken om de haargroei verder te stimuleren.

Verzekering en haaruitval

De zorgverzekering vergoedt behandelingen tegen haaruitval niet.

Contact opnemen

Bent u benieuwd of we uw haaruitval tegen kunnen gaan? Neem  contact op. Dermapuur helpt u graag verder om ongewenste haaruitval tegen te gaan. Neem contact op via de website, of bel op 072-572 10 51

Maak een afspraak

Tarieven

Gelaat

Lichaam

 
XL Hair € 150 per keer

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak