• Huidoneffenheden verwijderen

Huidoneffenheden verwijderen

Stoort u zich aan bepaalde huidoneffenheden zoals plekjes, bultjes, steelwratjes of ouderdomswratjes? Dit zijn goedaardige huidtumoren die regelmatig voorkomen en als cosmetisch storend worden ervaren.  Deze huidoneffenheden kunnen gemakkelijk verwijderd worden door middel van verschillende behandelmethoden. o.a. er:bium yag laser, cryopen, curretten en intensieve peelings.

Steelwratjes (fibromen)

Een fibroom is een goedaardige, vaak huidkleurige, huidtumor van bindweefsel wat vastzit met een steeltje aan de huid. Steelwratjes ontstaan vaak in de plooien bijvoorbeeld onder de oksel, in de hals, op de romp, onder de borsten of in de liezen.

Verruca Seborrhoica (ouderdomswratten)

Ouderdomswratten zijn goedaardige aangroeisels op de huid wat vaak gezien wordt bij mensen boven de 50 jaar. Deze plekjes komen voornamelijk voor op de handruggen, de romp, de onderarmen en het gelaat en kunnen verschillen van lichtbruin tot een donkerbruine kleur.

Xanthelasma (cholesterol plekken)

Xanthelasma zijn gelige, ovale plekken vaak gelokaliseerd rondom de ogen. Het zijn vetbultjes die kunnen ontstaan bij mensen met een hoog cholesterol.

 

Bij DermaPuur hebben we een aantal mogelijkheden om deze plekjes te behandelen:

  • Curetteren: hierbij zal de huidtherapeut met een scherp lepeltje het plekje wegschrapen. Na de behandeling heeft u een soort schaafwondje wat zonder litteken geneest.
  • Cryopen: door middel van  een behandeling met de cryopen wordt het plekje bevroren met stikstof. Hierdoor sterft het weefsel af en wordt dit weer vervangen door nieuwe gezond weefsel. Na de behandeling kan u een korst krijgen wat binnen 2 weken weer geneest.
  • Laser: met de laser wordt de plek laag voor laag verhit en zal verdampen. Hierna kan er een korstje ontstaan wat ook snel weer geneest.

De huidtherapeut zal tijdens een persoonlijke intake kijken welke behandelmethoden het meest geschikt voor u is.

Kosten

Tot 5 plekjes € 75 per behandeling

Meer dan 5 plekjes vanaf € 100 per behandeling

 

 

Foto's voor en na de Huidoneffenheden verwijderen

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak