• Littekens verwijderen met laser

Littekens verwijderen met laser

Bij een beschadigde huid kan littekenweefsel ontstaan. Als u het littekenweefsel storend vindt is het aantrekkelijk om het littekenweefsel te laten verwijderen met behulp van een laserbehandeling.

Dermapuur kan u hierbij helpen. Dermapuur verwijderd uw littekenweefsel met behulp van de Duetto M.T. laser. Rood gekleurde littekens zijn goed geschikt voor onze krachtige en doeltreffende Twain IPL. Litteken boven het huidniveau of littekens onder het huidniveau kunnen goed behandeld worden d.m.v. intensieve Er:bium fractional laser. Littekenweefsel wordt soepeler en minder zichtbaar. Het effect komt door het collageen de elastine en fibroblasten die de laser aanmaakt.

Wilt u meer informatie? Maakt u een intake gesprek met een van onze huidtherapeuten.

 

Littekens verwijderen met laser

Met de Duetto M.T. laser kunnen minuscule gaatjes in het littekenweefsel worden aangebracht. Met de laser wordt vervolgens invloed uitgeoefend op het weefsel. Dit zorgt ervoor dat het vernieuwingsproces van de huidcellen wordt versneld. Bovendien wordt het littekenweefsel soepeler en egaler. Het litteken wordt daardoor minder goed zichtbaar en kan soms volledig verwijderd worden.

Foto's voor en na de Littekens verwijderen met laser

Striae

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Klantervaringen

Op mijn knie heb ik een groot litteken met veel kleur, ik vind hem niet mooi. Na bij de dermatoloog te zijn geweest is er wel wat resultaat behaald, maar nog niet wat ik wil. Bij Dermapuur had ik een fijn consult en stelde Samantha een behandelplan voor mij op. Na de eerste behandeling was mijn litteken al in de helft van de kleur verminderd, super fijn! Tevens was het een aangename behandeling, ik voelde alleen wat warmte van de laser.

waardering Sannedecember 6, 2019

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

In het eerste gesprek met de huidtherapeute van Dermapuur stelt de huidtherapeute vast of uw huid geschikt is voor een laserbehandeling met als doel het verwijderen van littekenweefsel. Dit is onder andere afhankelijk van de leeftijd van het litteken. Tijdens het eerste consult wordt verder aandacht besteed aan het gewenste resultaat, de intensiteit van de behandeling en aan eventuele vragen die u nog heeft omtrent de behandeling.

De laserbehandelingen met de Duetto M.T. laser zijn pijnloos. Ook zal de huid nauwelijks geïrriteerd zijn door de behandelingen. Het aantal behandelingen dat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen is afhankelijk van de grootte het littekenweefsel. Ook is het afhankelijk van het lichaamseigen herstelvermogen. Tussen de behandelingen door adviseren we vaak een pauze van ongeveer vier weken.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Door de goede bereikbaarheid van onze huidkliniek, komen er ook veel mensen uit Haarlem, Heerhugowaard en Egmond om een laserbehandeling te laten doen.

Het resultaat van de laserbehandeling is voor het grootste gedeelte afhankelijk van het soort litteken. Kleine littekens kunnen vaak binnen een aantal behandelingen dermate verkleind worden dat de littekens niet meer storend zijn. Wanneer u last heeft van een groot litteken, dan zal het litteken vaak licht zichtbaar blijven na de laserbehandelingen. Tijdens een consult geven we hier graag meer informatie over.

Maak een afspraak

Tarieven

De totale kosten Littekens verwijderen met laser zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u ondergaat en de plaats waar de laserbehandeling moet worden uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de vanaf-prijzen van een laserbehandeling om littekens te verwijderen. Heeft u specifieke vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder!

In sommige gevallen wordt het verwijderen van littekens vergoed door de zorgverzekeraar. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij uw verzekering.

Gelaat

 
Gelaat, hals, decollete € 250
wangen, handen € 195
Enkel groter litteken bijvoorbeeld als gevolg van trauma € 125
Enkele acne littekens in het gezicht € 90

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak