• Microneedling

Microneedling

Microneedling maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de microneedling de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. De gebieden zoals gelaat, hals, decolleté, rond de ogen, lippen en op de neus etc. worden optimaal behandeld.

Hoe gaat de microneedling in zijn werk?

Vóór de behandeling wordt een hyalurozuur serum aangebracht op uw huid, waarna de microneelding pen/Dermapen in een roterende beweging over uw huid heen gaat, welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik gemaakt worden van een verdovende crème. Deze dient u bij uw huisarts op recept te halen en een uur vóór uw behandeling op de behandelgebieden te doen.

Hoe ziet de huid er na de dermapen behandeling uit?

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Indien gewenst wordt lycogel op uw huid aangebracht na de behandeling om deze te camoufleren. Bij sommige huidtypen zal de roodheid snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met bijvoorbeeld Solar Moisturizer SPF 30  en de volgende dag een serum zoals Delicate serum aan te brengen op het behandelde gebied voor een goed herstel.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de dermapen behandeling?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken zal verbetering zichtbaar zijn, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden. Om het meest optimale resultaat te bereiken is thuisgebruik van het home microneelding systeem aan te bevelen. Deze kunt u aanschaffen bij DermaPuur.

Dermapen behandelt:

 1. De verlapte, verouderde huid
 2. Fijne lijntjes & rimpels
 3. Specifieke lijnen op de bovenlip
 4. Vergrote poriën
 5. Striae
 6. Littekens (acne, operatief en brandwonden)
 7. Alopecia

Foto's voor en na de Microneedling

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Geschikt voor:

 • Littekens (acne, operatief en brandwonden)
 • Vergrote poriën
 • Striae
 • De verslapte, verouderde huid
 • Specifieke lijnen op de bovenlip
 • Alopecia

Werking:

Door een microneedling behandeling verbetert de huid in opname van serum en andere geconcentreerde werkstoffen.

Hoeveel behandelingen nodig?

Dat is afhankelijk van de huidaandoening en uw verwacht resultaat. Gemiddeld tussen 3 à 6 behandeling, om elke 4 à 6 weken.

Is de behandeling pijnlijk?

U voelt het als heel veel miniscule prikjes tegelijkertijd. Het gevoel is best te verdragen. Bij elke behandeling zal u het anders gaan voelen omdat we de behandeling op gaan bouwen tot de best bij uw huidaandoening passende stand. U went snel aan de behandeling. Een verdoving of pijnstiller is niet nodig.

Het resultaat

Het lichaam heeft tijd nodig om na de microneedling te herstellen en de lichaamseigen collageen en elastine weer aan te maken. Een eerste resultaat is na 3 behandelingen zichtbaar. Naar mate de tijd vordert ziet u steeds meer vooruitgang. Gemiddeld kunt u rekenen op 3 à 6 maanden, soms zelfs na 1 jaar ziet u steeds meer huidverbetering. Daarom is microneedling een constructieve en duurzame huidverbetering.

Vergoeding

Voor cosmetische doelstellingen wordt deze behandeling niet vergoed. Indien u een (para)medische behandeling nodig hebt m.b.v. deze methode, kunt u samen met uw huidtherapeut tijdens het intakegesprek de vergoedings-mogelijkheden bespreken.

Maak een afspraak

Tarieven

Gelaat

 
Microneedling d.m.v. Dermapen € 175 per keer

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak