• Pigmentvlekken verwijderen met laser

Pigmentvlekken verwijderen met laser

Als de huid onregelmatig pigment aanmaakt, dan kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Veel mensen vinden deze pigmentvlekken storend en willen deze laten verwijderen. Dermapuur kan u hierbij helpen. Wij verwijderen uw pigmentvlekken pijnloos met behulp van de Duetto M.T. laser.

Pigmentvlekken verwijderen met laser

Bij Dermapuur werken we met een Duetto M.T. laser. Met deze laser kunnen we heel gericht de pigmentvlekken verminderen. Door het laserlicht wordt het pigment in de pigmentvlekken uit elkaar gedreven waardoor de concentratie in de vlekken wordt verlaagd. Door dit in verschillende behandelingen uit te voeren worden de pigmentvlekken verminderd tot het gewenste resultaat is bereikt.

Foto's voor en na de Pigmentvlekken verwijderen met laser

voor- en nafotoPigmentvlekken op de handen

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Voordat de behandeling met de laser gestart wordt, gaat u in overleg met onze huidtherapeute. Binnen dit consult kunt u aangeven welke pigmentvlekken u graag wilt laten verwijderen. De huidtherapeute kan dan aangeven hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens het eerste consult wordt ook besproken of u uw huid al heeft laten testen door een dermatoloog. Pigmentvlekken kunnen namelijk kankercellen bevatten.

Tijdens de eerste behandeling laten we u kennis maken met de Duetto M.T. laser. De laser kan vrijwel pijnloos de pigmentvlekken verwijderen. Toch voelt u tijdens de behandeling wel dat de laser zijn werk doet. Ook is het afhankelijk van uw huid hoe effectief de laserbehandelingen zijn. Daarom starten we bij het verwijderen van pigmentvlekken vaak bij een aantal pigmentvlekken die minder goed zichtbaar zijn in het dagelijkse leven. U kunt dan zien hoe groot het effect is van de behandeling en tegelijkertijd kunnen we samen bepalen hoe realistisch het is om het gewenste resultaat te behalen.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Ook wanneer u uit een andere plaats dan Alkmaar komt helpen we u graag verder. Denk bijvoorbeeld aan Haarlem, Bergen, Heiloo of Egmond aan Zee.

In het eerste consult wordt het gewenste resultaat besproken. Ons uitgangspunt is om de pigmentvlekken van iedere cliënt volledig te verwijderen. Dit is echter niet altijd mogelijk of kost heel veel tijd. Als dit het geval is dan zullen we in overleg doorgaan tot het moment waarop het effect van een extra behandeling te laag wordt. Vaak kunnen we dit tijdens de eerdere al vaststellen zodat u vrij vroeg in het proces al weet wat het resultaat zal worden van het verwijderen van de pigmentvlekken.

Maak een afspraak

Tarieven

De totale kosten pigmentvlekken verwijderen met laser zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u ondergaat en de plaats waar de laserbehandeling moet worden uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de vanaf-prijzen. Heeft u specifieke vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder!

Sommige zorgverzekeraars vergoeden het verwijderen van pigmentvlekken in de aanvullende zorgverzekering. Mocht u zich afvragen of dit ook bij uw zorgverzekering mogelijk is, neem dan contact op met uw zorgverzekering.

Gelaat

 
Gelaat en hals € 345
Gelaat € 245
Enkele vlekjes € 95

Lichaam

 
Hals € 175
Gelaat en hals € 345
Gelaat € 245
Enkele vlekjes € 95
Hals en décolleté € 275
Handen € 175
Handen en onderarmen € 325
Handen en gehele armen € 425

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak