• Pigmentvlekken verwijderen met laser

Pigmentvlekken verwijderen met laser

Heeft u last van pigmentvlekken en stoort u zich eraan in de spiegel? Na de zwangerschap, wintersport of zonvakantie pigmentvlekken gekregen?  Dan bent u bij huidkliniek DermaPuur aan het juiste adres. D.m.v. een krachtige medische laser de Duetto MT verwijderen wij uw pigmentvlekken.

Pigmentvlekken verwijderen met laser

Bij Dermapuur werken we met een Duetto M.T. laser. Met deze laser kunnen we heel gericht de pigmentvlekken verminderen. Door het laserlicht wordt het pigment in de pigmentvlekken uit elkaar gedreven waardoor de concentratie in de vlekken wordt verlaagd. Door dit in verschillende behandelingen uit te voeren worden de pigmentvlekken verminderd tot het gewenste resultaat is bereikt.

Foto's voor en na de Pigmentvlekken verwijderen met laser

pigmentvlekken-verwijdere
voor- en nafotoPigmentvlekken op de handen

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Voordat de behandeling met de laser gestart wordt, gaat u in overleg met onze huidtherapeute. Binnen dit consult kunt u aangeven welke pigmentvlekken u graag wilt laten verwijderen. De huidtherapeute kan dan aangeven hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Nadat u een intakegesprek en een huidanalyse gehad heeft, gaat u liggen op de comfortabel behandelstoel. Daarna krijgt u beschermingsbril op die uw ogen beschermt tegen de laserlicht. Vervolgens wordt er een koude gel op uw huid gebracht om te de huid te koelen. De laser wordt volgens uw huidbehoefte ingesteld. Daarna heeft de huidtherapeut een testshot op uw huid om te zien hoe uw huid reageert en hoe u de laser ervaart. Afhankelijk van uw huidreactie en uw feedback stelt de huidtherapeut de laser juist in die bij uw huid past. Daarna wordt de behandeling uitgevoerd. U voelt een soort elastiekje tegen uw huid schieten en beetje warmte. In het algemeen is de laser goed te verdragen. U heeft geen verdovingscréme nodig. Na de behandeling wordt een verzorgingscréme op uw huid aanbrengen. U zal er iets roder uit kunnen zien dan normaal. De pigmentvlekken worden ook tijdelijk iets donkerder. Na enkele dagen zal dat wegtrekken. U mag de volgende dag al make-up dragen.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Ook wanneer u uit een andere plaats dan Alkmaar komt helpen we u graag verder. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Haarlem, Bergen, Limmen, Egmond, Uitgeest, Castricum, Heerhugowaard, Hoorn, Schagen, Den Helder, Beverwijk, Heemskerk, Purmerend of Heiloo.

We streven ernaar dat de pigmentvlekken bij u zo veel mogelijk worden verwijderd. Dit is per persoon verschillend. Bij een controle afspraak, een paar weken na uw behandeling kunnen we nogmaals huidanalyse foto’s maken. Daarna vergelijken we de voor- en nafoto’s. In de foto’s zal u het prachtige resultaat goed waarnemen.

Maak een afspraak

Tarieven

De totale kosten van pigmentvlekken verwijderen met laser zijn afhankelijk van het aantal behandelingen dat u ondergaat en de plaats waar de laserbehandeling moet worden uitgevoerd. Hieronder vindt u een overzicht van de vanaf-prijzen. Heeft u specifieke vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder!

Mocht u zich afvragen of  het verwijderen van pigmentvlekken ook bij uw zorgverzekering mogelijk is, neem dan contact op met uw zorgverzekering. Dit kan per verzekering verschillen.

Gelaat

 
Wangen of voorhoofd € 150
Enkele vlekjes € 90
Gelaat € 175
1 pigmentvlek € 60
Gezicht en hals € 250

Lichaam

 
Enkele vlekjes € 90
1 pigmentvlek € 60
Handen € 150

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak