• Pixel Peel huidbehandeling

Pixel Peel huidbehandeling

Wat is een pixel peel huidvehandeling?

De Pixel Peel is een combinatiebehandeling van microneedling met de Easy TCA peeling. Door deze 2 behandelingen te combineren kunnen de effecten van de behandeling versterkt en verbeterd worden. Tijdens de behandeling zal gestart worden met microneedling waarbij er kleine gaatjes in de huid gemaakt worden. Vervolgens zal de TCA peeling worden opgebracht op de huid. Door de kleine gaatjes die gemaakt zijn tijdens de microneedling behandeling kan de peelingvloeistof dieper in de huid doordringen en kan de peeling beter zijn werk doen. Na de behandeling kan de huid enkele dagen rood en licht gezwollen zijn. Ook zal de huid na een aantal dagen lichtjes gaan vervellen. Wanneer de huid hersteld is, zal deze er stralender, egaler en strakker uitzien. De huidstructuur wordt verbeterd waardoor fijne lijntjes, grove poriën, (acne)littekens en pigmentvlekjes minder zichtbaar zullen zijn.

De behandeling wordt ingezet voor:

  • Fijne lijntjes
  • Grove poriën
  • Structuurverbetering
  • (Acne) littekens
  • Verbetering van de teint

 

Veelgestelde vragen

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling kan als wat gevoelig ervaren worden. Tijdens de microneedling kun je kleine prikjes ervaren en tijdens de TCA peeling kan de huid wat branden.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Na de behandeling kan de huid voor 1 tot 2 dagen wat rood en licht gezwollen zijn. Na ongeveer 3 dagen zal de huid gaan vervellen. Na ongeveer 5 tot 7 dagen is de huid weer hersteld.

Hoe vaak moet ik de behandeling herhalen?

Wij adviseren de behandeling 2 tot 4 keer te herhalen voor het optimale resultaat.

Welk resultaat kan ik verwachten van de Pixel Peel behandeling?

De huid zal na de behandeling stralender, gladder en strakker zijn. Fijne lijntjes, grove poriën en pigmentvlekjes zullen verminderen en ook (acne)littekens zullen verbeteren. Ook zal de teint van de huid egaler zijn.

Moet ik na de behandeling uit de zon blijven?

Ja, belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor de behandeling en dat de huid tot 6 weken na de behandeling niet teveel wordt blootgesteld aan zonlicht. Ook moet de huid dagelijks beschermd worden met een goede zonnebrandcrème om pigmentvlekken te voorkomen.

 

Kosten

Behandeling Pixel Peel hele gelaat € 250 per behandeling

Foto's voor en na de Pixel Peel huidbehandeling

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak