• RRS- inject Skinboosters

RRS- inject Skinboosters

Met de skinboosters van RRS-inject® wordt de huid voorzien van vernieuwde hyaluronzuur. Het verlies van hyaluronzuur is een van de belangrijkste redenen dat onze huid veroudert. Verlies van stevigheid en rimpels zijn hier de eerste symptomen van. Met behulp van RRS-inject® kan er nieuwe hyaluronzuur toegevoegd worden waardoor de celgeneratie opnieuw wordt gestimuleerd.

Er zijn verschillende RRS-injectables beschikbaar. De injectables kunnen ingezet worden voor verschillende behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan rimpelvorming, dehydratie van de huid, een slappe huid en haaruitval tegen worden gegaan.

Injectables van RRS-inject® die via Dermapuur beschikbaar zijn:

  • RRS HA injectable – O.a. tegen een droge huid en rokershuid
  • RRS Hyalift 75 pro Actiev – Gaat verouderde huid en volumeverlies tegen
  • RRS HA Tensorlift – Heeft een liftende werking om slappe huid te versterken
  • RRS HA Eyes – Helpt tegen wallen en donkere kringen om de ogen
  • XL Hair – Stimuleert de haargroei en gaat haaruitval tegen
  • RRS HA Strimatrix – Maskeert striae en littekens
  • RRS HA Cellutrix – Zorgt voor verbetering van de huid bij cellulites

Foto's voor en na de RRS- inject Skinboosters

huidverjonging-vrouw-rrsskinboosters

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Bij het intakegesprek wordt er met u besproken over uw huidaandoeningen, uw gezondheid en uw verwachting. Aan de hand van uw gegevens maken we een persoonlijk behandelingsplan. Vervolgens bepalen we samen welke behandelingen het meest geschikt is voor u.

Alle RRS –Inject Skinboosters wordt geïnjecteerd door middel van U225 injector (een U225 injector is een intradermale injector die de injecties constant, effectief, pijnloos maakt). Uw huid wordt schoongemaakt met PH-neutrale reiniger. Na de behandeling dient u 2 uur geen make-up te dragen, uw gezicht te wassen of dagcréme in te smeren. De roodheid kan na de RRS-behandeling enkele dagen aanhouden.

Een stralende, hydraterende huid, de lijntjes vervaagd en de huid voelt voller en zachter aan.  Het resultaat is per persoon verschillend. De behandeling is altijd een kuur van meerdere behandelingen. Een kuur is 4 á 6 behandelingen afhankelijk van de indicatie.

Maak een afspraak

Bel 072-572 10 51 voor een gratis consult

Maak een afspraak