Een mooie stralende huid, ook na mijn 30e!

We kennen allemaal wel de quote: ‘Na je 21e begint de aftakeling…’ Het is zo dat na onze puberteit de huid elk jaar minder collageen gaat produceren, hierdoor wordt de huid slapper en heeft het minder volume. Ook gaat de huid steeds wat langzamer nieuwe cellen aanmaken, hierdoor wordt de bovenste huidlaag dikker wat een grauwe uitstraling kan geven.

Maar daar is een oplossing voor! Er is namelijk een behandeling die er weer voor zorgt dat het collageen gestimuleerd wordt en oneffenheden zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes teruggedrongen worden.

Erbium YAG fractional

Waarschijnlijk zegt het u niets, maar de ‘Erbium YAG fractional’-laser is het neusje van de zalm als het aankomt op huidverbetering. Van oude acnelittekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken tot diepe lijnen, met de Erbium YAG laserbehandelingen ziet je huid er weer fris en egaal uit.

Door middel van laserlicht worden er allemaal kleine gaatjes in je huid gemaakt en wordt er warmte in je huid gebracht. De huid wordt hierdoor getriggerd om versneld nieuw collageen aan te  maken op de plek van de gaatjes. De warmte die ingebracht wordt met deze behandeling wordt geabsorbeerd de bovenste huidlaag waar ook onze pigmentcellen zich bevinden. Wanneer er meerdere van deze pigmentcellen bij elkaar zitten spreken wij over een pigmentvlek. Deze kan bijvoorbeeld ontstaan door zonschade of als gevolg van een puistje. De pigmentvlek zal veel warmte opnemen en uit elkaar spatten, waardoor je lichaam het pigment op kan ruimen. Het gevolg van deze behandeling is dat je na twee weken al een groot verschil zal zien en merken in je huid! De huid is strakker, vol met collageen, de poriën zijn verkleind, diepe rimpels zijn fijner geworden, fijne lijntjes en (acne)littekens zijn niet meer zo zichtbaar en de pigmentvlekken zijn grotendeels al weggevallen. (En dit wordt zelfs na een tot twaalf maanden alleen maar beter en beter).

Deze behandeling is geschikt voor alle leeftijden, wacht dus niet langer en gun jezelf een mooie huid.