Wanneer u last heeft van vochtwallen, donkere kringen of fijne lijntjes rondom de ogen kan dit al snel een vermoeide blik geven. Gelukkig hebben de huidtherapeuten bij DermaPuur veel ervaring met het behandelen van een vermoeide blik door middel van een behandeling met skinbooster (RRS HA Eyes).

RRS HA Eyes is een injectievloeistof met een verschillend aantal actieve ingrediënten die voornamelijk bestaan uit hyaluronzuur en stoffen die het lymfedrainage systeem activeren. Deze stoffen zijn onder andere antioxidanten, vitaminen en mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘’whitening effect’’ hebben door pigmentvorming te onderdrukken waardoor de huid onder de ogen lichter wordt . Ook fijne lijntjes en vochtwallen zullen zichtbaar verminderen.

Na de behandeling kunt u voor een korte tijd een lichte zwelling ervaren rondom de ogen. Vanaf de 2e dag na de behandeling is het effect van de vochtafvoer vaak al zichtbaar. Voor het beste en langdurig resultaat adviseren wij 4 tot 6 behandelingen in kuurvorm. Om de behandeling en het resultaat te ondersteunen gebruikt u thuis bijhorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling versterken. U gaat zien dat het volume in uw huid verbeterd, de huid steviger wordt en de teint egaler; kortom een frisse en stralende huid!

Maak nu een afspraak!