• Couperose

Couperose

Wanneer de bloedvaten in het gezicht toenemen, dan bestaat de kans dat de vaten zichtbaar worden aan het oppervlak. Dit levert geen fysieke problemen op, maar kan wel degelijk als storend worden ervaren. Veel mensen kiezen er daarom voor om de couperose te verwijderen met behulp van een laserbehandeling. Dermapuur helpt u hier graag verder mee!

Oorzaak couperose

Couperose komt het meeste voor bij mensen met een blanke huid en komt door het uitzetten van adertjes. De adertjes zetten uit door verslapping. Couperose wordt voor een deel ook erfelijk bepaald. Verder kunnen alcoholgebruik, overmatige blootstelling aan zon en heftige temperatuurschommelingen couperose veroorzaken. Deze laatste oorzaken zorgen er stuk voor stuk voor dat de bloedvaten het zwaar te voorduren krijgen.

U kunt vaststellen dat er sprake is van couperose wanneer u druk zet op de rode plekken op wang, kin of neus. De roodheid trekt dan tijdelijk weg om snel weer terug te komen.

Afspraak maken bij Dermapuur

Dermapuur is gespecialiseerd in het behandelen van couperose en andere huidproblemen. We helpen je graag verder bij de behandeling hiervan. Neem gerust telefonisch contact op via 072 572 10 51 of mail naar contact@dermapuur.nl. U kunt ook via de website voorkeursdata achterlaten om een afspraak te maken om couperose te kunnen behandelen.

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak