• Rosacea

Rosacea

Rosacea geeft felrode verkleuringen in het gezicht. De aandoening heeft verschillende overeenkomsten met acne, maar roasacea start vaak pas veel later. Ook komt rosacea vooral voor bij vrouwen. Dermapuur kan de symptomen van rosacea goed onder controle houden. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Oorzaak rosacea

Het is gissen wat de exacte oorzaak van rosacea is. Een aanneembare theorie is dat de bloedvaten in het gezicht sterk zijn verwijd, wat zorgt voor meer bloedstroom. In de verwijde bloedvaten is de bloeddruk minder en kunnen er ontstekingen ontstaan. Een andere oorzaak die vaak genoemd wordt is de aanwezigheid van ontstekingsversnellers in het gebied rondom de wangen, neus en de rest van het gelaat. Een verminderd immuunsysteem kan ook zorgen voor een versterking van rosacea. Koude temperatuur, stress, geneesmiddelen, sauna, zon en overmatig gebruik van alcohol versterken de symptomen van rosacea.

Afspraak maken bij Dermapuur

Dermapuur is gespecialiseerd in de behandeling van rosacea en andere huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan couperose, beenvaten en acne. We behandelen de rosacea op professionele en bewezen wijze. Zo kunnen we de symptomen van rosacea effectief behandelen. Hoewel rosacea chronisch is, kunnen de symptomen effectief worden bestreden. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Dermapuur? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met de behandeling van Rosacea. U kunt telefonisch contact opnemen via 072 572 10 51 of per mail via contact@dermapuur.nl. Een berichtje via de website kan natuurlijk ook!

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak