Is uw huid droog, vaal, begint het volume te verliezen en zijn er fijne lijntjes zichtbaar? Dan zijn Skinbooster behandelingen voor u de oplossing! De Skinboosters vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid intens.

 

Skinboosters bevatten natuurlijke ingrediënten zoals hyaluronzuur en verschillende actieve stoffen die uw huid hydrateren, voeden en verstevigen. Afhankelijk van uw wens en wat de huid nodig heeft zin er verschillende skinboosters beschikbaar. Bij DermaPuur werken we met diverse Skinboosters voor het gezicht, hals, decolleté, de huid rondom de ogen, maar ook voor cellulite, striae en haaruitval hebben wij speciale skinboosters beschikbaar.

De Skinbooster wordt aangebracht door middel van ‘U225 injector met speciale microneedling’; oppervlakkige injecties van de huid. Het voordeel van Skinboosters is dat (anders dan bijvoorbeeld een crème) deze direct in de huid worden waardoor deze goed worden opgenomen. Daarnaast bevorderd de microneedling een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine in de huid.

Direct na de behandeling ziet u al dat uw huid er stralend en voller uitziet. Na de behandeling met Skinboosters kunt u gewoon weer verder gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Benieuwd geworden wat Skinboosters voor jou kunnen betekenen? Tijdens een vrijblijvende intake zal de huidtherapeut bespreken welke Skinbooster het meest geschikt is voor uw huid.

Maak nu een afspraak