Vrouwelijke lichaamsdelen zoals: bovenlip, kin, wangen, kaaklijn, bakkebaarden, het gelaat, oksels, armen bovenbenen, onderbenen, hele benen, bikinilijn en nek zijn populair. Van een mooie vakantie genieten zonder een scheermesje mee te nemen, dat is zo fijn! De rode scheerbultjes? Dat is dan verleden tijd met laserontharing.

Mannelijke lichaamsdelen zoals: rug, buik, borst, nek, schouder, biceps en zelfs de baard op het gelaat zijn de meeste keuzen van de heren. Stel u voor: op strand liggen zonder de blik van omkijkers vanwege haren op uw rug. Wat heerlijk zal dat zijn? Trend: wie zegt dat mannen graag willen scheren? Dat is niet helemaal waar. In onze kliniek behandelen we vaak heren die graag hun baard in een mooi model willen of helemaal van hun baard af willen. Nooit meer scheren! Heerlijk!

Naast de ongewenste (over)beharing zijn er ook haaraandoeningen die te behandelen zijn met het laserontharing: hirsutisme, hypertrichose, PCOS, hidradenitits suppurativa, folliculitis barbae of bijvoorbeeld transgenders die een laserontharing nodig hebben vóór een operatie.

Bij DermaPuur behandelen onze huidtherapeuten alle huidtypen (van een lichte huid, een getinte huid tot een donkere huid, zelfs een huidtype 6 (negroïde huid). Dankzij onze medische lasers van wereldniveau met modern technologie zoals Alexandrite laser, (ND-yag laser-) Yag laser en de diode laser, een unieke combinatie van twee of drie lasers.

De behandeling is comfortabel dankzij het zimmer coolingsysteem, deze behoort tot de laser. Dit systeem blaast constant koude lucht uit waardoor de tempratuur van de huid vermindert. Daarom voelt u minder warmte tijdens de lasershots.

Indien u meer informatie wilt, kunt u gerust contact met ons opnemen.