Permanente make-up verwijdering

Vaak zien wij bij DermaPuur vrouwen in de praktijk komen voor het laten verwijderen van foutief gezette permanente make-up of permanente make-up die flink verkleurd is door de jaren heen. Vaak willen zij het bij de specialist bij laten werken of laten corrigeren. Maar daar wordt het niet mooier van zonder eerst het oude pigment weg te laten laseren.

Wat kan DermaPuur u bieden?

Voor de specialist uw permanente make-up weer aan kan passen, komt u bij DermaPuur om het oude pigment in de huid te laten behandelen. Doordat wij een specialistische tatoeagelaser hebben staan, de Qplus-c van Quanta, kunnen wij niet alleen het blauwe pigment uit de huid verwijderen maar ook het hardnekkige rode pigment. Dit rode pigment is vaak te zien bij oude permanente make-up. Hierdoor kunnen zowel de wenkbrauwen als de liplijn behandeld worden zonder dat er littekens achterblijven.

Wat kunt u verwachten?

Permanente make-up is minder diep gezet dan een tatoeage en er zijn gemiddeld drie tot zes behandelingen nodig om u het gewenste resultaat te geven. Dit is afhankelijk van of u het pigment helemaal weg wil hebben. Of dat het alleen lichter moet zijn zodat er nieuwe permanente make-up overheen kan. Wanneer wij permanente make-up van de wenkbrauwen behandelen met de laser wordt lokaal al het overtollige pigment in de huid verwijderd. Dit heeft als gevolg dat de overgebleven haartjes tijdelijk wit kunnen worden, waarna het pigment langzaam weer terug komt.

Voor een goede behandeling is het van het grootste belang dat uw huid niet gebruind is. En gedurende de behandelperiode moet u uw huid beschermen met tenminste een zonbeschermingsfactor 50. Dit om te voorkomen dat er extra pigment aangemaakt wordt door de huid gedurende het herstelproces na een laserbehandeling.