De toekomst is nu! Dat is echt van toepassen bij deze nieuwste Soprano ICE Platinum laser voor laserontharing. Met meer dan 30 jaar lasertechnologieën ervaring van de laser fabrikant AlmaLasers is de nieuwste uitvinding het ‘neusje van de zalm’.

Ga maar na: wie wil niet vrijwel pijnloos onthaard worden? Geen hersteltijd van de laserbehandeling en heerlijk van de zomervakantie genieten terwijl je tegelijkertijd mag laseren?

Vrijwel pijnloos ontharen

Mijn cliënten ervaren de Soprano behandeling op de onderbenen alsof: ‘er miertjes op de benen lopen of net geschoren de zee in gaat’. Prettig en Fijn. Vooral voor de mannelijke cliënten is Soprano heel erg fijn, eerlijk gezegd: een man kan niet erg goed tegen de pijn. Dat is biologische bepaald. Om te zien dat onze mannelijke cliënten relaxed liggen op de behandelbank terwijl de hele rug gelaserd worden, ben ik blij dat het niet meer hoeft zoals vroeger met de oude generatielaser die pijnlijk deed en elke shot moest stoppen om bij te komen. Een ware transformatie van laserontharingservaring voor mannen!

Vele mogelijkheden met de Soprano ICE Platinum laser

Met drie golflengten, drie lasers in één laser is Soprano ICE Platinum de meest complete ontharingslaser die vandaag de dag beschikbaar is voor alle huidtinten. Voor verschillende haarsoorten en huidtypen zijn er verschillende lasergolflengten nodig. Met Soprano’s innovatie ‘ SHR’ technologie is de haarfollikel geleidelijk verwarmt tot de temperatuur die deze vernietigt.

De laserkop heeft een ICE koeling, tot ongeveer 4 graden. Deze beschermt de huid en voorkomt overhitting. In de praktijk zien we als we even niet behandelen, er een dunne laag ijs ontstaat op de kop. Constante koeling voelt aangenaam aan.

Deze laser heeft ook twee koppen: een is 2cm groot en ander is maar ongeveer 0,5cm groot. Met deze kleinste kop kunnen de gevoelige of moeilijk toegankelijke lichaamsdelen zoals oren, nek, neus, tussen de wenkbrauwen etc. prima behandeld worden.

Overweeg je binnenkort een laserontharingsbehandeling ondergaan? Dan is Soprano ICE Platinum voor jou een uitmentende keuze!