• Laser ontharen

Laser ontharen

Met laser ontharen kunt u een grote stap zetten in de richting van definitief ontharen. Bij DermaPuur in Alkmaar behandelen we uw huid met een laser waarmee ieder huidtype op een veilige manier behandeld kan worden met de Duetto MT laser.

 Definitief ontharen Alkmaar

Ontharen is voor veel vrouwen en mannen een vervelend terugkerend ritueel. Definitief ontharen is een passende oplossing als u last heeft van overbeharing. Met laserontharing worden haarwortels uitgeschakeld waardoor u de haargroei op ongewenste plekken kunt minimaliseren.
Maak een afspraak

Foto's voor en na de Laser ontharen

voor en na foto laserontharing oksels

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Klantervaringen

De zorg bij DermaPuur heb ik als goed ervaren. Je wordt prima geïnformeerd en behandeld. Ik zou iedereen met teveel haartjes dan ook aanraden om zich bij DermaPuur te laten ontharen. Ik ben er heel erg tevreden over.

Simone, 60 jaarnovember 2, 2015

Na één laserbehandeling had ik al direct ernorm veel resultaat gezien. Normaal heb ik na één dag al stoppeltjes, nu pas na een paar dagen.

Annic, 34 jaarjuni 2, 2017

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Tijdens het eerste contact aangaande laser ontharen bij DermaPuur in Alkmaar zal de huidtherapeute analyseren of uw huid en haar geschikt zijn voor laserontharing. Dit hangt bijvoorbeeld af van uw gezondheid en uw medische achtergrond. Daarnaast is laser ontharen ook niet mogelijk wanneer u zwanger bent. De kans op hypo- en hyperpigmentatie is dan namelijk te groot. Ook kan er tijdens dit consult direct een blik geworpen worden op de huid die u wilt permanent wilt ontharen. De huidtherapeute kan u dan een indicatie geven over de intensiteit van de behandeling. Bovendien kan de therapeute dan beoordelen of uw wensen aansluiten bij de mogelijkheden van laser ontharen.

Bij DermaPuur wordt laser ontharen uitgevoerd met behulp van de Duetto MT laser. Afhankelijk van uw huidtype en het consult wordt de juiste laser gekozen. De laserapparatuur is speciaal ontworpen om langdurig ongewenste haren te verwijderen op een pijnloze manier. De Duetto MT laser werkt met een zuivere laserstraal die in de haarwortel wordt omgezet in warmte. De laser schiet met een hoge frequentie lage energie laserpulsen af op de huid waardoor er een geleidelijke opwarming van de huid ontstaat. Deze warmte beschadigt de wortel en deze is daarmee niet meer in staat om nieuwe haren te produceren.

Met één behandeling kunnen veel haarzakjes worden uitgeschakeld, zodat deze permanent onthaard worden. Toch zijn de haarzakjes alleen in de groeifase gevoelig voor de laserstraal. Niet iedere haarwortel bevindt zich in deze groeifase, daarom zijn er meerdere behandelingen nodig bij laser ontharen.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Dus ook wanneer u uit Haarlem, Bergen of Heiloo komt, helpen we u bij Dermapuur ook graag verder met laser ontharen.

Na een aantal weken zullen de resultaten van de eerste laserbehandelingen zichtbaar zijn. De eerste haren verliezen hun houvast en laten los. De haarzakjes van deze haren zijn onherstelbaar en de haartjes zijn daarmee dus permanent verwijderd. Toch is het niet mogelijk om het huidgedeelte definitief te ontharen. Het is namelijk praktisch onmogelijk om ieder haarzakje te behandelen met laserontharing. De ongewenste haargroei zal echter wel sterk afnemen. In de meeste gevallen kan 70-80% van de haarwortels onherstelbaar worden aangetast en daarmee definitief onthaard worden.

Maak een afspraak

Tarieven

Laser ontharen prijs

De kosten van definitief ontharen zijn afhankelijk van de intensiteit van de laserbehandeling, het aantal benodigde behandelingen en gebieden. De hieronder genoemde prijzen zijn per laserbehandeling. Bij meerdere laserbehandelingen ontvangt u korting op de totaalprijs. Neem contact met ons op voor een scherpe prijs.

Vergoeding

Laser ontharen is een vorm van huidtherapie. Deze lasertherapie op het gelaat van vrouwen wordt door uw verzekeraars vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Als u zeker wilt weten of u in aanmerking komt om uw laserontharing te laten vergoeden door uw verzekering, dan raden we u aan om contact op te nemen met uw verzekeraar.

Gelaat

  Per keer
Bovenlip ontharen € 80
Kin ontharen ontharen € 80
Bovenlip en kin ontharen € 130
Kaak ontharen € 80
Bakkebaarden ontharen € 80
Jukbeenderen ontharen € 90
Voorhoofd ontharen € 80
Tussen wenkbrauwen ontharen € 65
Tussen en boven wenkbrauwen ontharen € 75
Wangen ontharen € 115
Hele gelaat ontharen € 220

Lichaam

  Per keer
Oksels ontharen € 90
Rond tepels/tepelhoven ontharen € 70
Hals of nek ontharen € 105
Handen en vingers ontharen € 95
Onderarmen ontharen € 145
Bovenarmen ontharen € 145
Hele armen ontharen € 275
Bikinlijn klein ontharen € 120
Bikinilijn medium ontharen € 145
Bikinilijn groot ontharen € 175
Onderbenen ontharen € 205
Bovenbenen ontharen € 250
Hele benen ontharen € 405
Voetrug en tenen ontharen € 95
Schouders ontharen € 165
Shouders en nek ontharen € 170
Borst of buik ontharen € 180
Borst en buik ontharen € 185
Streep op buik ontharen € 65
Billen ontharen € 155

Bel 072-572 10 51 voor een gratis consult

Maak een afspraak