• Laser ontharen

Laser ontharen

Met laser ontharen kunt u een grote stap zetten in de richting van definitief ontharen. Bij DermaPuur in Alkmaar behandelen we uw huid met twee lasers waarmee ieder huidtype op een veilige manier behandeld kan worden: de Duetto MT laser en Soprano ICE Platinum.

 

 

 Definitief ontharen Alkmaar

Ontharen is voor veel vrouwen en mannen een vervelend terugkerend ritueel. Definitief ontharen is een passende oplossing als u last heeft van overbeharing. Met laserontharing worden haarwortels uitgeschakeld waardoor u de haargroei op ongewenste plekken kunt minimaliseren.

Maak een afspraak

Foto's voor en na de Laser ontharen

voor en na foto laserontharing oksels

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Klantervaringen

De zorg bij DermaPuur heb ik als goed ervaren. Je wordt prima geïnformeerd en behandeld. Ik zou iedereen met teveel haartjes dan ook aanraden om zich bij DermaPuur te laten ontharen. Ik ben er heel erg tevreden over.

Simone, 60 jaarnovember 2, 2015

Na één laserbehandeling had ik al direct ernorm veel resultaat gezien. Normaal heb ik na één dag al stoppeltjes, nu pas na een paar dagen.

Annic, 34 jaarjuni 2, 2017

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Tijdens het eerste contact aangaande laser ontharen bij DermaPuur in Alkmaar zal de huidtherapeute analyseren of uw huid en haar geschikt zijn voor laserontharing. Dit hangt bijvoorbeeld af van uw gezondheid en uw medische achtergrond. Daarnaast is laser ontharen ook niet mogelijk wanneer u zwanger bent. Er kan tijdens dit consult direct een blik geworpen worden op de huid die u permanent wilt ontharen. De huidtherapeute kan u dan een indicatie geven over de intensiteit van de behandeling. Bovendien kan de therapeute dan beoordelen of uw wensen aansluiten bij de mogelijkheden van laser ontharen.

Bij DermaPuur wordt laser ontharen uitgevoerd met behulp van de Duetto MT laser en Soprano ICE Platinum laser. Afhankelijk van uw huidtype en het consult wordt de juiste laser gekozen. De laserapparatuur is speciaal ontworpen om langdurig ongewenste haren te verwijderen op een vrijwel pijnloze manier. De ontharingslaser werkt met een zuivere laserstraal die in de haarwortel wordt omgezet in warmte. De laser schiet met een hoge frequentie lage energie laserpulsen af op de huid waardoor er een geleidelijke opwarming van de huid ontstaat. Deze warmte beschadigt de wortel en deze is daarmee niet meer in staat om nieuwe haren te produceren.

Met één behandeling kunnen veel haarzakjes worden uitgeschakeld, zodat deze permanent onthaard worden. Toch zijn de haarzakjes alleen in de groeifase gevoelig voor de laserstraal. Niet iedere haarwortel bevindt zich in deze groeifase, daarom zijn er meerdere behandelingen nodig bij laser ontharen.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Dus ook wanneer u bijvoorbeeld uit Amsterdam, Haarlem, Bergen of Heiloo komt, helpen we u bij Dermapuur ook graag verder met laser ontharen.

Na een aantal weken zullen de resultaten van de eerste laserbehandelingen zichtbaar zijn. De eerste haren verliezen hun houvast en laten los. De haarzakjes van deze haren zijn onherstelbaar en de haartjes zijn daarmee dus permanent verwijderd. Het is praktisch onmogelijk om ieder haarzakje te behandelen met laserontharing. De ongewenste haargroei zal echter wel sterk afnemen. In de meeste gevallen kan 70-80% van de haarwortels onherstelbaar worden aangetast en daarmee definitief onthaard worden.

Maak een afspraak

Tarieven

Laser ontharen prijs

De kosten van definitief ontharen zijn afhankelijk van het type laser, het aantal benodigde behandelingen en het lichaamsgebied. De hieronder genoemde prijzen zijn per laserbehandeling. Bij een pakket van meerdere laserbehandelingen ontvangt u korting op de totaalprijs. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Prijslijst laserontharing

 

Vergoeding

Laser ontharen is een vorm van huidtherapie. Lasertherapie op het gelaat en de hals van vrouwen wordt door uw verzekeraar vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Als u zeker wilt weten of u in aanmerking komt om uw laserontharing te laten vergoeden door uw verzekering, dan raden we u aan om contact op te nemen met uw verzekeraar.

 

Gelaat

  Per keer
Zie prijlijst hierboven € -

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak