Wanneer we ouder worden krijgt ook onze huid te maken met zichtbare tekenen van huidveroudering. Hierbij kun je onder andere denken aan het ontstaan van lijntjes/rimpels, pigmentvlekken en huidverslapping. Bij DermaPuur pakken we deze huidveroudering aan door middel van de Erbium Yag laserbehandeling. Deze laser is uitermate geschikt voor het verfijnen van de huidstructuur, verbetering van lijntjes en rimpels, (acne)littekens en grove poriën. Tevens egaliseert de huid aanzienlijk.

De laser verdampt water waardoor de cellen in de huid verdampen en er kolommetjes in de huid worden weggebrand. Hierdoor wordt collageen en elastine gestimuleerd wat zorgt voor huidverbetering. Tevens wordt er warmte in de huid gebracht wat een verstevigend effect geeft. Hierdoor zal de huid voller voelen en ook zo ogen. De Erbium Yag werkt met kleine laserstralen waardoor delen van de huid intact worden gelaten. Hierdoor is de hersteltijd korter en de kans op bijwerkingen kleiner.

Voor het beste resultaat worden gemiddeld 4 behandelingen geadviseerd.

Wilt u weten wat de huidtherapeuten van DermaPuur voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Het resultaat 2 weken na erbium yag fractioneel laser voor huidverjonging.

voor en nafoto er:bium yag fractioneel huidverjonginglaser