• Huidverjonging

Huidverjonging

Wanneer de tijd grip krijgt op uw uiterlijk dan wilt u toch graag uw frisse en vitale uitstraling behouden. Met een anti-aging behandeling bij DermaPuur wordt uw huid vernieuwd, hersteld en verfijnd zodat de huid haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt en uw huid er jaren jonger uitziet.

Foto's voor en na de Huidverjonging

Huidverjonging gelaat voor en na foto
Nafoto rimpel mond Erbium Yag huidverjonging
Voorfoto rimpel mond Erbium Yag Laser huidverjonging

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Consult

In het eerste consult bij DermaPuur zal de huidtherapeute met u in gesprek gaan over de redenen waarom u een anti-aging behandeling wilt ondergaan. Daarnaast worden uw doelstellingen van de huidverjonging besproken. Op basis van dit eerste consult wordt er een behandeling bepaald die past bij uw persoonlijke omstandigheden. Zo kan er onder andere gekozen worden voor een behandeling met de Erbium Yag fractional laser, ND Yag laser, RRS skin-boosters, een chemische peeling kuur, microneedling met DermaPen of een combinatie hiervan.

Behandeling

Afhankelijk van uw wens en uw persoonlijke behandelingsplan wordt de meest geschikte behandeling uitgevoerd. De behandeling bestaat vaak uit verschillende sessies waarbij iedere keer een stap gezet kan worden richting de doelstellingen die in het eerste consult besproken zijn. De behandeling wordt verricht met voor u geschikte producten.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken.

Resultaat

Tijdens de verschillende behandelingen zal uw huid haar vitaliteit opnieuw terugkrijgen. De huid wordt vernieuwd, hersteld en verfijnd. Uw huid wordt daarmee zichtbaar verjongd en behoudt de natuurlijke uitstraling! Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van het aantal sessies en het huidtype dat u heeft. De huidtherapeute zal hierover in het eerste consult meer informatie kunnen geven.

Vergoeding

Een anti-aging behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Maak een afspraak

Tarieven

Gelaat

 
Een kuur van 4 behandelingen met Er:Bium Yag fractioneel laser voor huidverjonging € €1250

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak