• Huidverjonging Er:bium yag fractioneel laserbehandeling

Huidverjonging Er:bium yag fractioneel laserbehandeling

Wanneer de tijd grip krijgt op uw uiterlijk dan wilt u toch graag uw frisse en vitale uitstraling behouden? Met een anti-aging behandeling bij DermaPuur wordt uw huid vernieuwd, hersteld en verfijnd zodat de huid haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt. De huid  zal er jaren jonger uitzien.

Onze wereldtop medische laser Duetto MT Evo heeft verschillende lasers in één laser waarvan ook unieke laser zoals ND-Yag, Twain IPL en Er:bium yag fractioneel laser voor diverse doeleinde voor een effectieve huidverjonging en natuurlijke huidverstrakking. De huidproblemen o.a. fijne lijntjes, fronslijntjes, diepe rimpels, verslapte huid, vale huid, pigmentvlekken, bovenliplijnen, rimpels rondom de ogen, grove poriën, verslapte kaaklijn, verslapte hals, verslapte decolleté zijn voor onze huidverjongingslaser geen probleem. Na een laserbehandeling zijn uw eigen collageen, elastine en fibroblasten wakker geschud. Daarna zijn deze voor uw huid flink aangemaakt. Het resultaat: een stralende, volle en jonge huid.

Video! Zo lasert huidtherapeute Samantha Kool van DermaPuur Mandy’s pigmentvlek weg

Veelgestelde vragen:

Wat houdt de behandeling in?

Dit is een ablatieve laser, met 2940nm wat inhoudt dat deze laser zeer geschikt is om huidverjonging te realiseren en de huid aanzienlijk te egaliseren. Bij deze behandeling wordt er niet geïnjecteerd.

De laserstraal is opgedeeld in kleine laserstralen waardoor delen van de huid intact worden gelaten. De hersteltijd is hierdoor korter en de kans op bijwerkingen is met deze techniek, in tegenstelling tot vroeger, vele malen kleiner geworden.

Omdat een ablatieve laser water verdampt en daardoor de cellen verdampen, worden er kolommetjes in de huid weggebrand. Dit zorgt ervoor dat collageen en elastine worden gestimuleerd. Tevens wordt er warmte ingebracht wat een verstevigend effect geeft. Hierdoor zal de huid voller voelen en er voller uitzien.

Waarvoor is deze behandeling geschikt?

De Erbium Yag laser is uitermate geschikt voor het verjongen en egaliseren van de huid. Te denken aan de verbetering van grove huidstructuren, lijntjes en rimpels, pigmentvlekken, (acne)littekens, striae en grove poriën. De behandeling is geschikt voor een blanke en licht getinte huid.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt uw gezondheid besproken en worden uw wensen van de behandeling doorgenomen. Indien u gezond bent, kunt u een laser huidverjongingsbehandeling ondergaan. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan met een huidanalyse apparaat en wordt het behandelingsproces uitgelegd en de algemene risico’s aangegeven. Vervolgens ondertekent u het toestemmingsformulier waarmee u akkoord gaat met de behandelingsmethode. Er kan na het gesprek of in een later stadium in overleg met de behandeling worden gestart. Het intake gesprek vind plaats in de DermaPuur huidkliniek.

Voor de behandeling

Het is van belang om 4-6 weken voorafgaand aan de behandeling niet meer te zonnebaden. Dit geldt ook voor het gebruik van een spraytan en zelf bruinende crèmes. Dit mag tot 7 dagen voor de behandeling niet meer gebruikt worden. Na de behandeling dient u tevens op te passen met zonlicht voor gemiddeld 6 weken.

Om u zo veel mogelijk comfort te bieden, kunt u het te behandelen gebied een uur van tevoren insmeren met een verdovende crème zoals emlacrème of lidocaine. Dit kunt u bij uw huisarts aanvragen. Tijdens de behandeling kan er luchtkoeling worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat eventuele gevoeligheden zoveel mogelijk worden beperkt. Paracetamol kan helpen. Neem iets zoetigs mee zoals chocola of meergranenreepjes, een banaan of een appel. In heel zeldzame gevallen worden sommige mensen een beetje duizelig na de behandeling, iets zoets eten zal dan helpen. Dit gevoel zal snel weer verdwijnen.

Tijdens de behandeling

U gaat comfortabel liggen op de behandelbank. Daarna wordt uw huid gereinigd en gedesinfecteerd. U krijgt een beschermbril op en vervolgens start het  laseren. Indien u uw huid goed heeft verdoofd, zult u nauwelijks tot niets voelen.

Na de behandeling

Uw huid zal warm aanvoelen na de behandeling alsof u de hele dag in de zon bent geweest. De huidtherapeut zal een zalf aanbrengen om uw huid af te laten koelen. Deze zal prettig voelen, beschermt en stimuleert het herstel. Deze zalf kunt u zelf aanschaffen en als na verzorging gebruiken op uw gezicht. Uw gezicht dient u twee dagen niet nat te maken. Voordat u ’s avonds naar bed gaat, kunt u twee paracetamol nemen om prettiger te slapen.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt, afhankelijk van het te behandelen gebied, gemiddeld 30 tot 45 minuten.

Zijn er meerdere behandelingen nodig?

Afhankelijk van de het type probleem adviseren wij gemiddeld 4 behandelingen. Na elke behandeling bespreken wij het resultaat.

Mag ik na de behandeling naar de sauna gaan?

Indien de de korstjes/rasterpatroon van uw behandelde gebied af zijn, mag u gerust een saunabezoek nemen.

Mag ik douchen na de behandeling?

Ja. Maar houdt u rekening mee dat uw behandelde gebied moet 2 dagen niet nat worden.

Wordt de behandeling vergoed?

Huid verjongende behandelingen worden niet vergoed. De behandeling van (acne)littekens daarentegen vaak wel. Wij adviseren u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Zijn er bijwerkingen?

Na de behandeling is het behandelde gebied rood en kan er sprake zijn van een lichte zwelling. Tevens is er een rasterpatroon zichtbaar dat na een kleine week verdwijnt. Hier dient u in uw planning rekening mee te houden. Vervolgens kan er tijdelijk sprake zijn van een lichtrozige huid, dit verdwijnt vanzelf weer. Zes dagen na de behandeling kunt u weer make-up gebruiken. Mocht iets niet duidelijk zijn of als er nog vragen zijn na de behandeling neem dan contact met de kliniek op.

Tarief:

Erbium Yag Fractioneel laser:

 

Zone Per keer
Gelaat €350
Hals €175
Decolleté €275
Driehoekje decolleté €125
Rond de ogen €125
Voorhoofd €150
Wangen €175
Rondom mond €175
Rondom mond + frons €200
Bovenlip of kin €100
Hals en decolleté €375
Gelaat + hals of decolleté €550
Gelaat + hals + decolleté €700
Schouder, rug of borst €450

 

Foto's voor en na de Huidverjonging Er:bium yag fractioneel laserbehandeling

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Klantervaringen

Graag wil ik een behandeling bij DermaPuur aanbevelen.  Huidtherapeut Samantha Kool maakt een persoonlijk behandelplan en legt duidelijk uit wat de behandeling inhoudt en wat het resultaat ervan zal zijn. Ik heb een laser behandeling, totaal 4 behandelingen, ondergaan en ben erg blij met het resultaat. Mijn huid is zichtbaar verbetert, duidelijk strakker, fijnere poriën en minder pigmentvlekjes. De behandeling wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd. Samantha Nogmaals dank Samantha dank voor alle goede zorg. 

Maria van der Laanaugustus 26, 2021

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Consult

In het eerste consult bij DermaPuur zal de huidtherapeute met u in gesprek gaan over de redenen waarom u een anti-aging behandeling wilt ondergaan. Daarnaast worden uw doelstellingen van de huidverjonging besproken. Op basis van dit eerste consult wordt er een behandelplan opgesteld passende bij uw persoonlijke wensen. Zo kan er onder andere gekozen worden voor een behandeling met de Erbium Yag fractional laser, Twain IPL, ND Yag laser, RRS skin-boosters, een chemische peeling kuur, microneedling met DermaPen of een combinatie hiervan.

Behandeling

Afhankelijk van uw wens en uw persoonlijke behandelingsplan wordt de meest geschikte behandeling uitgevoerd. De behandeling bestaat vaak uit verschillende sessies waarbij iedere keer een stap gezet kan worden richting de doelstellingen. De behandeling wordt verricht met voor u geschikte methode en producten.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier gratis parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken vanuit Alkmaar, Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid -Scharwoude, Egmond, Egmond aan zee, Egmond aan Zee, Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl, Broek op Langedijk, Limmen, Akersloot, Heemskerk, Beverwijk, Heiloo, Hoorn, Castricum,  Haarlem, Schagen, Den Helder, Purmerend,  Amsterdam en Noord-Holland.

Resultaat

Tijdens de verschillende behandelingen zal uw huid haar vitaliteit opnieuw terugkrijgen. De huid wordt vernieuwd, hersteld en verfijnd. Uw huid wordt daarmee zichtbaar verjongd en behoudt de natuurlijke uitstraling! Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van het aantal sessies en het huidtype dat u heeft. De huidtherapeute zal hierover in het eerste consult meer informatie kunnen geven.

Vergoeding

Een anti-aging behandeling wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

Maak een afspraak

Tarieven

Gelaat

 
Er:bium yag fractioneel laser huidverjonging € €350

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak