Haarverlies en dunner wordend haar kan zowel door mannen als vrouwen als zeer storend worden ervaren. Wanneer u hier last van heeft kan XL Hair wellicht een oplossing voor u bieden.

XL Hair is een ‘’hairbooster’’ die bestaat uit een injectievloeistof met een groot aantal actieve ingrediënten die de haarfollikels voeden en reactiveren. We injecteren de vloeistof door middel van micro injecties. Door de microneedling wordt ook de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert. Door het lokaal voeden en het bevorderen van de doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

De meeste mensen ervaren na 4-5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken worden nieuwe haartjes zichtbaar, maar na 6 maanden zal pas het uiteindelijke resultaat duidelijk te zien zijn. Een behandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake waar de huidtherapeut uitleg over de behandeling en een advies op maat kan geven.