• Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen

Bent u zich in de loop der tijd gaan ergeren aan een tatoeage? Dan is een laserbehandeling een mogelijkheid om de inkt van de tattoo te verbleken en uw gewone huidskleur weer zichtbaar te laten worden. Dermapuur kan met behulp van laserbehandelingen uw tatoeage verwijderen, ook multi kleuren tattoo. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

 

 

Bel: 0725721051

Maak vandaag een afspraak

Lees ook de tatoeage blog

Definitieve verwijderingen

Met een laserbehandeling kan een tatoeage van zes maanden of ouder verwijderd worden. De inkt wordt door de pulserende laser afgebroken en daarmee kan het worden afgevoerd door het lichaam. De behandelingen zorgen ervoor dat de inkt verbleekt. Meerdere behandelingen zorgen dan ook voor een definitieve verwijdering van de tatoeage. Hoeveel behandelingen nodig zijn hangt onder andere af van de kleur van de inkt, de leeftijd van de tattoo en het huidtype.

Foto's voor en na de Tatoeage verwijderen

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

In een eerste consult zal de huidtherapeute de behandeling uitleggen en alle zaken die van belang zijn bij het verwijderen van de tattoo bespreken. Eventueel kan de huidtherapeute hierbij ook afbeeldingen tonen van de huid waarbij een tatoeage is verwijderd. Als de behandeling en het gewenste resultaat duidelijk is dan kan er een behandelingsplan worden opgesteld.

Bij de behandeling is het allereerst belangrijk dat de tattoo ouder is dan zes maanden. De behandeling zelf zal plaatsvinden in onze praktijk. Met de Q-plus C Laser worden pulsen licht gemaakt die het inkt afbreken. De inkt kan vervolgens door het lichaam verwijderd worden. Dit duurt ongeveer zes tot acht weken. Dit is dan ook de frequentie waarop de behandelingen plaats zullen vinden.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken.

Speciale aanbieding: 6 behandeling laser tatoeage verwijderen in één keer betalen: 50% korting. Geldig tot en met 15 december 2018

Bel 072 572 10 51 voor een afspraak

Maak een afspraak

Voor het geheel verwijderen van een tatoeage zijn ongeveer 6 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit ongeveer 8 weken wachttijd waarin het lichaam de inkt kan verwijderden. Wanneer de doelstelling is om de tattoo te verbleken om zo een nieuwe tattoo te kunnen zetten, dan kan het gewenste resultaat ook eerder bereikt worden. Door de werking van de Q plus C Laser en een Zimmer cooling (ijskoude aircooling) is de verwijdering van een tatoeage comfortabel. U kunt na iedere behandeling uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Maak een afspraak

Tarieven

Het verwijderen van een tatoeage wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Gelaat

 
Verwijdering permanente make-up wenkbrauwen € 125
Kuurprijs € op aanvraag

Lichaam

 
21 tot 25 cm2 € 115
16 tot 20 cm2 € 105
11 tot 15 cm2 € 95
6 tot 10 cm2 € 85
<5 cm2 € 75
Kuurprijs € op aanvraag
26 tot 30 cm2 € 135
31 tot 40 cm2 € 155
41 tot 60 cm2 € 175
61 tot 80 cm2 € 190
80 to 100 cm2 € 210
> 100 cm2 € op aanvraag

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak