Vaak krijgt het gezicht de volle aandacht als het gaat om gezichtsverzorging en huidbehandelingen, maar wordt de hals en decolleté vergeten. Dit is erg zonde omdat dit wel een van de gebieden zijn die het snelst verouderen door invloeden van buitenaf en dus zeker wat extra aandacht nodig hebben!

Belangrijk is dus om niet alleen je gezichtshuid, maar ook de huid van de hals en decolleté mee te nemen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. De FIRM DENSITY Neck & Bust Cream van QMS is een crème om de huid van de hals en decolleté optimaal te verzorgen. Deze hydraterende anti-agingcrème is speciaal ontwikkeld om de huid van hals en borst te verstevigen en lijntjes te verminderen.

Ook is het dagelijkse gebruik van een goede zonbescherming onmisbaar om huidschade zoals lijntjes en pigmentvlekken door de zon te voorkomen! De huidtherapeut kan je adviseren in het gebruik van de juiste zonbescherming.

 

Daarnaast kan een behandeling bij de huidtherapeut er ook voor zorgen dat de huid langer jong blijft of kan bestaande huidveroudering zoals fijne lijntjes en pigmentvlekken worden aangepakt en verbeterd.

DermaPuur heeft een aantal behandelingen die hiervoor geschikt zijn:

  • IPL behandeling: De IPL behandeling is zeer geschikt om de huid egaler te maken door pigmentvlekken en roodheid te verminderen. Ook zal de IPL behandeling de huid wat steviger en gladder maken.
  • Erbium Yag laser behandeling: De erbium YAG laser is inzetbaar voor het behandelen van fijne lijntjes. De laser schiet kleine brandwondjes in de huid waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt.
  • RRS skinbooster: Met de skinbooster behandeling wordt de huid voorzien van allerlei actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren. Hierdoor zullen fijne lijntjes verminderen en zal de huid er weer stralend uit zien.

Je bent altijd welkom op een vrijblijvend consult gesprek bij de huidtherapeut voor advies en behandeling!