• Acne behandeling

Acne behandeling

Acne is een huidaandoening die veroorzaakt wordt door verstopte talgkliertjes. Acne kan op verschillende plekken op ons lichaam voorkomen. Bij DermaPuur in Alkmaar helpen we u met een acne behandeling die past bij de vorm acne waar u last van heeft en het huidtype dat u heeft.

Behandelingen voor acne en acnelittekens:

Foto's voor en na de Acne behandeling

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Klantervaringen

Een behandeling bij DermaPuur is professioneel en wordt uitgevoerd door vakkundige huidtherapeuten. Het personeel is kundig en geeft goed advies. De locatie is schoon. Je krijgt echt het gevoel in goede handen te zijn. Omgeving en personeel geeft vertrouwen in een goede behandeling.

Els, 50 jaaroktober 5, 2015

Resultaten kunnen per persoon verschillen. Hier kunnen geen algemene conclusies uit getrokken worden.

Consult

Tijdens het eerste consult bij DermaPuur in de huidkliniek in Alkmaar zal de huidtherapeute de vorm en intensiteit van de acne beoordelen. Aan de hand van deze informatie wordt de juiste vorm van acne behandeling gekozen. De huidtherapeute zal de aanpak van deze behandeling met u bespreken zodat u weet wat u kunt verwachten. Tijdens dit consult wordt bovendien aandacht besteed aan de mogelijke risico’s van acne behandeling. Deze risico’s kunnen eventueel in overleg met een dermatoloog of arts besproken worden. Op die manier krijgt u een eerlijk beeld of u een geschikte kandidaat bent om uw acne te laten behandelen.

Behandeling

Aan de hand van het eerste consult zal de huidtherapeute een behandeling adviseren. Bij DermaPuur wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten acne behandelingen. Afhankelijk van uw huidtype en de intensiteit van de acne  wordt er gekozen voor een geschikte acne behandeling. Zo kunnen dieptereiniging, peelings, IPL behandelingen en ontstekingsremmende huidproducten gebruikt worden om aanwezige acne te verhelpen en toekomstige acne te voorkomen.

Verder maakt DermaPuur gebruik van een dermapen. Met behulp deze dermapen kunnen acne littekens verwijderd worden. De dermapen wordt dan ook vaak gebruikt als de intensiteit van de acne merkbaar is afgenomen.

Dermapuur is gevestigd in Alkmaar en we voeren standaard onze laserbehandelingen uit bij ons in de kliniek die gevestigd is in wijkcentrum Wijkwaard. U kunt hier goed parkeren en ook vanaf omliggende dorpen en steden is het wijkcentrum goed te bereiken. Dus ook wanneer u uit Heerhugowaard, Broek op Langedijk of zelfs Haarlem komt, helpen we u graag verder met een acne behandeling!

Resultaat

Om tot het gewenste resultaat te komen wordt de acne behandeling vaak een aantal keer uitgevoerd. De meeste kandidaten zien na één behandeling echter al vaak een sterke afname van de acne. Bovendien gaat de huid er beter uitzien en aanvoelen. Toch is het in de meeste gevallen nodig om meerdere behandelingen uit te voeren zodat de acne langdurig wordt verminderd.

Vergoeding

Acne behandeling is een vorm van huidtherapie. Deze huidtherapie wordt door veel verzekeraars vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. We adviseren u om hierover contact op te nemen met uw verzekeraar zodat u weet of u in aanmerking komt voor vergoeding.

Maak een afspraak

Tarieven

Gelaat

 
SkinTech Easy Droxy verslcolor peeling € 125 per keer
SkinTech Easy TCA classic peeling € 175 per keer
DermaQuest peeling € 95 per keer

Lichaam

Bel 072-572 10 51 voor een consult

Maak een afspraak