Wanneer je last hebt van pigmentproblemen is het belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Met de juiste producten kun je namelijk bestaande pigmentvlekken verminderen en nieuwe pigmentvlekken voorkomen. Ook wanneer de pigmentvlekken behandeld worden door middel van bijvoorbeeld een laser, IPL of peeling is het gebruik van ondersteunende thuisproducten en de juiste zonbescherming een essentieel onderdeel voor een geslaagde behandeling.

SkinTech Blending Bleaching Cream

De Blending Bleaching Cream is een crème gericht op pigmentproblemen. De combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat pigmentvlekken lichter zullen worden en de kleur van de huid zal verbeteren.

Blending Bleaching Cream heeft een dubbele werking: ten eerste zorgt het product voor een betere verdeling van melanine in de huid en ten tweede remt deze crème de pigmentaanmaak (melanineproductie). Hierdoor zal hij ervoor zorgen at bestaande pigmentvlekken lichter worden en helpt het de aanmaak van nieuwe vlekken te voorkomen.

SkinTech Melablock HSP SPF 50+

Wanneer je last van pigmentproblemen hebt is het belangrijk om je huid dagelijks te beschermen tegen de zon. Pigmentvlekken worden namelijk grotendeels veroorzaakt door zonlicht. Melablock HSP® SPF 50 is een unieke zonnebrandcrème die activatie van pigment (melanocyten) afremt. Deze zonnebrandcrème beschermt namelijk zowel tegen uv-straling als tegen activatie van pigment door warmte. Hierdoor worden de melanocyten minder snel geactiveerd en neemt het risico op hyperpigmentatie af.

Nog meer weten over onze pigmentbehandelingen: Bene Bellum, Melasma laser, SkinTech peelings